O NAMAYou are here: Home » O NAMA

ZTR “DrvoArt” osnovana je i registrovana 2003, godine kao porodična zanatska radnja za izradu nameštaja, projektovanje i opremanje stambenog i poslovnog prostora. Razlozi osnivanja se nalaze u učenoj potrebi da se potrošačima koji žele prostoru u kome žive i rade da daju sopstveni pečat, omogući realizacija te ideje uz stručnu tehničku i tehnolšku pomoć.

Kao deo takve ideje nametnula se i potreba za ponudom najkvalitetnijeg i najsavremenijeg okova, rasvete a posebno pločastog materijala, rako da je u ponudi preko 180 dekora univera u različitim debljinama, evropskih proizvođača:

- EGGER, CLEAF, KRONOSPAN, FALCO itd.

U delu okova prisutni su:

- BLUM, FGV, FERARI, RUJZ, ESTAMP, BOSETI itd.

Sudopere i slavine:

- ALVEUS, BLANCO, FRANKE, METALAC itd.

Od pojave na tržištu bavimo se obradom i ugradnjom “KEROK”-a (Granmatrix, Rendu i dr.) koji pored mnogih drugih pogodnosti ima i antibakterijska svojstva te ima kvalitetnu primenu u farmaciji i enterijerima druge vrste (kuhinje, banke, pošte, hoteli…).

Ozniljnost pristupa poslu i kvalitet izrade uz izuzetnu ponudu pratećeg materijala i uluga – sečenje (kako pravolinijskog tako i krivolinijskog) i kantovanje uočeno je od strane manjih stolarskih radnji u okruženju koju nam pristupaju u smislu dugoročne saradnje. Ova saradnja nam je izuzetno važna i deo je trajne brige  kako da je unapredimo i proširimo u obostranom interesu.

Krajnji potrošači su najbrojnija i najvažnija karika u našem poslovanju. Njima se pruža pomoć u projektovanju, snimanju i merenju prostora u 3D prezentaciji kao i odabir dekora, rasvete, okova i drugo.

Ističemo da slike govore više od hiljadu reči pa vas pozivamo da pogledate neke od gotovih projekata koje smo ovde izložili kao i da nam se obratite ukoliko procenite da vam naše iskustvo i ozbiljnost u poslu može pomoči u realizaciji vaših ciljeva.